«Η εκτόξευση της οικονομίας» -Το ξεκαρδιστικό σποτάκι στον ΣΚΑΪ [βίντεο] - iefimerida.gr

«Η εκτόξευση της οικονομίας» -Το ξεκαρδιστικό σποτάκι στον ΣΚΑΪ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα και η εκτίμηση ότι «το Πάσχα θα 'ρθει με την Ανάσταση της οικονομίας», καθώς και η ατάκα του Γιώργου Κατρούγκαλου «είμαστε έτοιμοι για εκτόξευση» αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους συντελεστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.

Εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες, η καθημερινή εκπομπή ξεκινά με έναν συγκεκριμένο τρόπο, βγάζοντας έντονα την αίσθηση του χιούμορ.

Αντίστροφη μέτρηση μετρώντας τις μέρες για το Πάσχα, ο Αλέξης Τσίπρας στη συγκεκριμένη δήλωση, καμπάνες να χτυπούν, ο Γιώργος Κατρούγκαλος να μιλά για εκτόξευση της ελληνικής οικονομίας, πλάνα από την εκτόξευση ενός πυραύλου και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε ρόλο Παπαφλέσσα στην επανάσταση κατά των Τούρκων, συνθέτουν ένα μίνι εισαγωγικό κλιπ, μέσα από το οποίο ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας ξεκινούν την ενημερωτική εκπομπή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αταίριαστοι ΣKAΪ ελληνική οικονομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ