Συγκέντρωση εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών μετά το λουκέτο [εικόνες]

Εξω από τα κεντρικά γραφεία της Ηλεκτρονικής Αθηνών στο Περιστέρι έχουν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι της εταιρείας που βρέθηκαν χωρίς δουλειά μέσα σε μία ημέρα.

Κλειστές πόρτες στα 45 καταστήματα αντίκρισαν σήμερα οι 450 εργαζόμενοι μίας εκ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιρειών του κλάδου.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση για τις προθέσεις της διοίκησης της Ηλεκτρονικής και αναφέρουν ότι έμαθαν την δραματική εξέλιξη από τα μέσα ενημέρωσης. Αν και τους έχει καταβληθεί το δώρο Πάσχα και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, οι 450 εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών ζητούν τις αποζημιώσεις τους, προκειμένου να στηριχθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της δύσκολης προσπάθειας να βρουν αλλού εργασία.

Συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας
Στις 11:00 ξεκινησε η συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη, της διοίκησης της εταιρίας και των εργαζομένων.

Η διοίκηση αναφέρεται στις προσπάθειες που κατέβαλε για να συνεχιστεί η λειτουργία της εταιρίας, τονίζοντας ότι την χαριστική βολή έδωσαν τα γεγονότα του προηγούμενου καλοκαιριού και τα capital controls.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ