Επος από τον Κόμπε Μπράιαντ - «Αντίο» στα παρκέ με 60 πόντους και αποθέωση [βίντεο] - iefimerida.gr

Επος από τον Κόμπε Μπράιαντ - «Αντίο» στα παρκέ με 60 πόντους και αποθέωση [βίντεο]

kobe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανίστηκε στο παρκέ ως έφηβος και όχι ως ένας 37χρονος που ολοκληρώνει την καριέρα του. Ο Κόμπε Μπράιαντ είχε μια τελευταία παράσταση να δώσει για το κοινό του Λος Άντζελες και ολόκληρο τον κόσμο του ΝΒΑ, σημειώνοντας 60 πόντους στη νίκη των Λέικερς επί των Τζαζ με 101-96.

Ακόμη και στο φινάλε της καριέρας του έγραψε ιστορία. Εγινε ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την ενεργό δράση και σημειώνει 60 πόντους. Απίστευτα ποσοστά ευστοχίας από τον Κόμπε, ο οποίος μέσα σε 42:09 είχε 60 πόντους με 10/12 βολές, 16/29 δίποντα και 6/21 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη, ενώ ήταν αυτός που οδήγησε στην ανατροπή του -10 στην τέταρτη περίοδο, όταν και έβαλε 23 πόντους!

Η βραδιά ήταν όλη δική του. Το τελετουργικό που είχαν ετοιμάσει οι Λέικερς για να τον τιμήσουν δημιούργησε συγκίνηση από το ξεκίνημα όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα άπαντες έβλεπαν στο παρκέ έναν παίκτη, έτοιμο να ζήσει ακόμη μια καριέρα.

Στην τελευταία παράστασή του, ο «Black Mamba» είχε δίπλα του την οικογένειά του ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο Μάτζικ Τζόνσον αλλά και οι καλοί του φίλοι Τζακ Νίκολσον και Jay Z.

Επος από τον Κόμπε Μπράιαντ - «Αντίο» στα παρκέ με 60 πόντους και αποθέωση [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Επος από τον Κόμπε Μπράιαντ - «Αντίο» στα παρκέ με 60 πόντους και αποθέωση [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Επος από τον Κόμπε Μπράιαντ - «Αντίο» στα παρκέ με 60 πόντους και αποθέωση [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Κόμπι Μπράιαντ 60 ποντοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ