Ιστορική στιγμή: Οι Γουόριορς έσπασαν το «στοιχειωμένο» ρεκόρ των Μπουλς με 73 νίκες - iefimerida.gr

Ιστορική στιγμή: Οι Γουόριορς έσπασαν το «στοιχειωμένο» ρεκόρ των Μπουλς με 73 νίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρειαζόντουσαν ακόμη μια νίκη στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ και την πέτυχαν. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις με σκορ 125-104 και έσπασαν το ρεκόρ που κατείχαν οι Σικάγο Μπουλς από την περίοδο 1995-1996, φτάνοντας τις 73 νίκες.

Η παρέα του Στεφ Κάρι πέρασε πλέον στην ιστορία. Ένα σχεδόν στοιχειωμένο ρεκόρ καταρρίφθηκε τα ξημερώματα στο ΝΒΑ αφού οι Γουόριορς με τη νίκη επί των Γκρίζλις έφτασαν τις 73 και ξεπέρασαν τους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν το 1996, οι οποίοι είχαν σημειώσει 72 στην κανονική διάρκεια.

Ομως η βραδιά είχε μια ακόμη μεγάλη στιγμή για τον Κάρι. Ο άσος των Γουόριορς έφτασε τα 400 τρίποντα σε μια σεζόν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο ίδιος που πρώτος είχε φτάσει τα 300 τρίποντα σε μια χρονιά. Κόντρα στους Γκρίζλις σημείωσε τους 46 από τους 125 πόντους της ομάδας του.

Ιστορική στιγμή: Οι Γουόριορς έσπασαν το «στοιχειωμένο» ρεκόρ των Μπουλς με 73 νίκες | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ