Αυτές είναι οι πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κύπελλο Ελλάδας θα ολοκληρωθεί κανονικά για τη φετινή σεζόν έπειτα από την «ανακωχή» όλων των εμπλεκόμενων πλευρών όμως το θέμα που έχει προκύψει τώρα αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής.

Από τα τέσσερα παιχνίδια των ημιτελικών, το μοναδικό το οποίο ολοκληρώθηκε ήταν αυτό στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και εκκρεμούν ο επαναληπτικός στο Φάληρο καθώς και οι δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Όπως όλα δείχνουν, το ΑΕΚ-Ατρόμητος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα λάβει χώρα μία βδομάδα μετά, την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου, οπότε θα διεξαχθεί και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, εφόσον ο «δικέφαλος του Βορρά» κατέβει για να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Ο τελικός του Κυπέλλου φαίνεται πως πάει για το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, με ξένο διαιτητή και χωρίς να έχει αποφασιστεί αν θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ή με την παρουσία μόνο μαθητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ