Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι - iefimerida.gr

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν θα κριθεί ανάλογα με την εικόνα του τριφυλλιού στα πλέι-οφ της Super League.

Στο τριφύλλι θα μείνει και για την επόμενη χρονιά ο Στραματσόνι, στον οποίο θα δοθεί πίστωση χρόνου προκειμένου να παρουσιάσει τη δική του ομάδα στο χορτάρι.

Από το περιβάλλον της ομάδας προκύπτει πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να αντικατασταθεί ο προπονητής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ουσιαστικά διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση να αποφασίζει ανάλογα με την πορεία της ομάδας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Αλλωστε η εικόνα του Παναθηναϊκού με τον ερχομό των νέων παικτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν καλύτερη συγκριτικά με αυτήν στο ξεκίνημα της σεζόν και οι πράσινοι υπολογίζουν πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τις απαραίτητες προσθήκες και την προετοιμασία την ευθύνη της οποίας θα έχει αποκλειστικά ο Ιταλός προπονητής, θα παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ