Την Πέμπτη μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον ο Τσακαλώτος - iefimerida.gr

Την Πέμπτη μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον ο Τσακαλώτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο, Πέμπτη, αναχωρεί για την Ουάσινγκτον όπου θα λάβει μέρος στην εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Εκεί, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ θα έχει επαφές για το κλείσιμο της αξιολόγησης και το ζήτημα του χρέους. Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται Τα Νέα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο περιθώριο της Συνόδου θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχει διαβεβαιώσει τον έλληνα υπουργό Οικονομικών ότι αν κριθεί απαραίτητο στο διάστημα μετά τις 22 Απριλίου θα γίνει και νέο έκτακτο Εurogroup για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ