Το «θρίλερ» συνεχίζεται στο γραφείο του Κοντονή - Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με την ΕΠΟ - iefimerida.gr

Το «θρίλερ» συνεχίζεται στο γραφείο του Κοντονή - Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με την ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν 50 λεπτά κράτησε η συζήτηση του απεσταλμένου της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή απ' όπου έφυγε για να συναντήσει στις 14:00 τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Στο γραφείο του υφυπουργού θα παιχθεί η 2η πράξη του σημερινού «θρίλερ» όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κουτσοκούμνης μετέφερε στον Γιώργο Γκιρτζίκη αλλά και στους Παυσανία Παναικολάου και Γιώργο Μποροβήλο που ήταν παρόντες, πως πρέπει να δοθεί άμεσα μια λύση προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit και να συνεχιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου ενώ παραμένει άγνωστο τι άκουσε από την πλευρά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αυτή την ώρα ώρα οδεύει προς το γραφείο του Κοντονή όπου αναμένεται να υπάρξουν νέες διαβουλεύσεις, μετά τις 14:00 όπου είναι προγραμματισμένο το ραντεβού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ