Η Μοιραράκη για την αντίδραση του Τσακαλώτου όταν του τα «έχωσε» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μοιραράκη για την αντίδραση του Τσακαλώτου όταν του τα «έχωσε» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη συνάντηση που είχε με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη στο Hilton, αλλά και για τον πρωινό καφέ της με την Ντέλια Βελκουλέσκου μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα η κυρία Μοιραράκη περιέγραψε τη συνάντηση:

«Εκεί γίνεται η λεγόμενη διαπραγμάτευση, πάνε και έρχονται οι υπουργοί μας. Αυθόρμητα ήθελα να εκφράσω τον παλμό του εμπορίου της ελληνικής αγοράς που υποφέρουμε και πάω μπροστά στον Τσακαλώτο και τον Σταθάκη και τους λέω καλησπέρα τελειώστε επιτέλους με αυτές τις διαπραγματεύσεις διότι έχει ναυαγήσει το εμπόριο και όταν ναυαγεί το εμπόριο θα ναυαγήσει η χώρα. Αυτές ήταν οι λέξεις οι δικές μου ήθελα έτσι να προσελκύσω κοντά μου τους υπουργούς να κάνουν ένα διάλογο για να εκφράσω αυτό που υποφέρουμε». «Και να τους στηρίξεις και ψυχολογικά» σχολίασε ο Γιώργος Οικονομέας με την κυρία Μοιραράκη να ανταπαντά αφοπλιστικά «γιατί όχι».

Η μεγαλέμπορος χαλιών αποκάλυψε ακόμη ότι καθημερινά πίνει μαζί με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου τον καφέ της. Οπως εξήγησε όσο διαρκούν οι εκθέσεις της το ξενοδοχείο της παραχωρεί και δωμάτιο στο οποίο μένει με τον άνδρα της. Κάθε πρωί, έτσι, πίνει τον καφέ της στον 11ο όροφο όπου φυσικά προσέρχεται και η εκπρόσωπος του Ταμείου για να πάρει το πρωινό της. Σε ερώτηση για το αν μιλάνε είπε όχι ένα «καλημέρα ανταλλάζαμε goodmorning, goodmorning. «Εσύ ήσουν ικανή να της πουλήσει μέχρι και χαλί» σχολίασε ξανά ο Γιώργος Οικονομέας» με την Δέσποινα Μοιραράκη να απαντά «φυσικά, σε όλους μπορώ να πουλήσω, όχι μόνο χαλί τα πάντα. Γιατί έχω ξεκινήσει από το μηδέν στη ζωή μου γιατί αυτή τη στιγμή βλέπω την ιδιωτική επιχείρηση να καταστρέφεται. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει προοπτική το εμπόριο, η υγιής επιχειρηματικότητα να προχωρήσει μπροστά».

Οσον αφορά για το τι της απάντησαν οι υπουργοί η κυρία Μοιραράκη έδωσε την απάντηση: «Δεν μου έδωσαν σημασία, δεν μου απάντησαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ