Φωτογραφία του Σαλάχ Αμπντεσλάμ μέσα από τη φυλακή -Μοιάζει χαμένος [εικόνα] - iefimerida.gr

Φωτογραφία του Σαλάχ Αμπντεσλάμ μέσα από τη φυλακή -Μοιάζει χαμένος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές του Μπριζ βρίσκεται ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, μετά τη σύλληψή του στο Μολενμπέκ του Βελγίου για το μακελειό στο Παρίσι, μη θυμίζοντας καθόλου τον παλιό του εαυτό.

Τη φωτογραφία του τρομοκράτη μέσα από τη φυλακή έφερε στη δημοσιότητα η Het Nieuwsblad. Το δημοσίευμα σημειώνει πως ο Αμπντεσλάμ, που βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση, θεωρείται υπόδειγμα φυλακισμένου.

«Ενα πολύ καλό παιδί. Παράδειγμα για πολλούς άλλους κρατουμένους από άποψη συμπεριφοράς. Δεν έχουμε να αναφέρουμε οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο σχετικά με τη στάση του. Και η όρεξή του είναι εξαιρετική».

Φωτογραφία του Σαλάχ Αμπντεσλάμ μέσα από τη φυλακή -Μοιάζει χαμένος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο τρομοκράτης φαίνεται σαν χαμένος στη φωτογραφία. Τα μαλλιά του είναι απεριποίητα, ενώ μοιάζει πολύ κουρασμένος με τις σακούλες να είναι εμφανείς κάτω από τα μάτια του.

Αυτό πρέπει να είναι αποτέλεσμα «του σκληρού καθεστώτος των φυλακών στο τμήμα υψίστης ασφαλείας. Οκτώ φορές μέσα στην ώρα, ένας δεσμοφύλακας ανοίγει το κελί του, φωτίζοντας να δει αν όλα είναι καλά. Αυτό είναι ιδιαίτερα εξαντλητικό», λέει πηγή.

Φωτογραφία του Σαλάχ Αμπντεσλάμ μέσα από τη φυλακή -Μοιάζει χαμένος [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλαχ αμπντεσλαμ φυλακή φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ