Στη φάκα ακόμη δύο Θεσσαλονικείς για χρέη 2.000.000 ευρώ στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Στη φάκα ακόμη δύο Θεσσαλονικείς για χρέη 2.000.000 ευρώ στο Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το σαφάρι των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό επιχειρηματιών που χρωστούν στο Δημόσιο υπέρογκα ποσά. Χθες το απόγευμα δύο ακόμη επιχειρηματίες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών καθώς οι οφειλές τους προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ.

Άνδρες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος σε συνεργασία με την οικονομική εισαγγελία έφτασαν στα ίχνη των δύο επιχειρηματιών στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης και τους συνέλλαβαν.

Σε βάρος τους εκκρεμούν διαστικές αποφάσεις ενώ κατηγορούνται και για την μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 2.088.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες είναι ιδιοκτήτες εταιρείας με ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ ενώ πληροφορίες αναφέρουν οτι ακόμα και μέσα στην ημέρα ίσως ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις επιχειρηματιών υπεράνω πάσης υποψίας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την 6η σύλληψη μέσα σε λίγες μέρες από την Οικονομική Αστυνομία, μετά τον Λέων Λεβή, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος «Bodyline»,τον ιδιοκτήτη της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ, Παναγιώτη Πανούση, τον ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων Νίκο Πανταζόπουλο, και τον ιδιοκτήτη της ομώνυμης βιομηχανίας πλαστικών, Γιώργο Πετζετάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ