Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός – Κέρδισε 2-3 σετ στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός – Κέρδισε 2-3 σετ στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις δύο νίκες του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Πυλαία και παρέμεινε ζωντανός.

Ο ΟΣΦΠ νίκησε με 2-3 σετ την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μείωσε την ημιτελική σειρά σε 2-1, ενώ την Τετάρτη στο 4ο ματς ο ΠΑΟΚ θέλει μία νίκη για την πρόκριση στον τελικό και η ομάδα του Πειραιά να πάει στην έδρα της για 5ο ματς. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχαναν και 1-0 σετ και 2-1 και ανέτρεψαν το ματς μπροστά σε 6.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Tα σετ του μεγάλου ντέρμπι: 25-21, 24-26, 25-23, 17-25, 8-15

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του πρωταθλήματος πήρε ο Φοίνικας Σύρου, που διπλασίασε τις νίκες επί της Κηφισιάς στους ημιτελικούς της Α1 Ανδρών. Οι νησιώτες νίκησαν άνετα με 3-0 την ομάδα των βορείων προαστίων στο «Δημήτρης Βικέλας» του κυκλαδίτικου νησιού και πλέον προηγούνται στις νίκες με 2-1. Για την πρόκριση στα τελικά χρειάζονται πια μόλις μία νίκη και θα προσπαθήσουν να την κατακτήσουν την Τετάρτη 13 Απριλίου, οπότε αντιμετωπίζουν την Κηφισιά και πάλι στην έδρα τους. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη έπεσε αμαχητί στα πρώτα δύο σετ, τα οποία έχασε εύκολα με 17-25 και 15-25, πάλεψε στο τρίτο (23-25) αλλά πλέον ήταν αργά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ α1 βόλει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ