Κουμουτσάκος: Δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα -Στραγγαλίζουν την οικονομία - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα -Στραγγαλίζουν την οικονομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα μέτρα δεν θα τα ψηφίσουμε. Ενα μείγμα πολιτικής που θα στραγγαλίσει την οικονομία, θα την οδηγήσει σε περισσότερη ασφυξία, δεν πρόκειται να το ψηφίσουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αναφερόμενος στη στάση που θα τηρήσει η Ν.Δ. στη Βουλή, ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα είπε ότι δεν πρόκεται να τα ψηφίσουν και πρόσθεσε «θεωρούμε ότι η φοροεπιδρομή, η οποία έρχεται, θα στραγγαλίσει την οικονομία, θα τη ρίξει σε ακόμα βαθύτερη ύφεση και δυστυχώς, επειδή δεν πρόκειται έτσι να ανακάμψει η οικονομία, αρχίζει στο βάθος να αχνοφαίνεται ήδη ένα τέταρτο Μνημόνιο. Είναι ήδη κάτω από τις γραμμές, βρίσκεται στις δηλώσεις διαφόρων σημαντικών παικτών, όπως του κ. Σόιμπλε πρόσφατα».

Επιπλέον ανέφερε ότι «αυτά τα περί πιέσεων πρωτίστως αφορούν τον κ. Τσίπρα... Η άμεση αποδοχή υποδείξεων από το Βερολίνο και άλλες πρωτεύουσες έχει γίνει πια σταθερό χαρακτηριστικό της πολιτικής του. Επομένως, να μην κάνει μαθήματα σε κανέναν και πάντως όχι στη ΝΔ» υποστήριξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουμουτσάκος φοροεπιδρομή μνημόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ