Ειδομένη: Ξένοι αλληλέγγυοι πίσω από τα επεισόδια -Μένουν στην ΠΓΔΜ, περνούν καθημερινά τα σύνορα - iefimerida.gr

Ειδομένη: Ξένοι αλληλέγγυοι πίσω από τα επεισόδια -Μένουν στην ΠΓΔΜ, περνούν καθημερινά τα σύνορα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προϊόν οργανωμένου σχεδίου φαίνεται ότι ήταν και η τελευταία ένταση που σημειώθηκε στην Ειδομένη. Υποκινητές της οι γνωστοί άγνωστοι αλληλέγγυοι, τους οποίους τώρα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ..

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία ανέφερε ότι υπεύθυνοι για τα σημερινά έκτροπα είναι αλληλέγγυοι, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα την υποτιθέμενη επίδοση ψηφίσματος από ομάδα μεταναστών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν τόσο από τον Alpha, όσο και από το Mega πρόκειται για Ευρωπαίους (προερχόμενους από Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία) αλληλέγγυους, οι οποίοι δεν μένουν καν στην Ελλάδα, αλλά στην ΠΓΔΜ και μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα με τα διαβατήριά τους, για να πάνε στην Ειδομένη.

Φόβοι για επεισόδια υπήρχαν από χθες, όταν άγνωστοι μοίρασαν και κόλλησαν φυλλάδια γραμμένα στα αραβικά, με τα οποία καλούσαν πρόσφυγες και μετανάστες να συγκεντρωθούν στη σιδηροδρομική γραμμή και να ξεκινήσουν για τα σύνορα, ενώ κατά πληροφορίες καλούσαν τους πρόσφυγες και μέσω SMS στα κινητά τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλληλέγυοι Ειδομένη ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ