«Οταν έκανα σεξ με τη γυναίκα μου, σκεφτόμουν τη μητέρα μου» -Η αιμομικτική σχέση μάνας-γιου που προκαλεί σάλο - iefimerida.gr

«Οταν έκανα σεξ με τη γυναίκα μου, σκεφτόμουν τη μητέρα μου» -Η αιμομικτική σχέση μάνας-γιου που προκαλεί σάλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει από την Παρασκευή η είδηση ότι μια μητέρα και ο γιος της, που έχουν σεξουαλικές σχέσεις εδώ και δύο χρόνια, σχεδιάζουν να παντρευτούν και σκέφτονται, μάλιστα, να κάνουν και παιδί.

Η αλήθεια είναι ότι όσα είπε το «ζευγάρι» στην εφημερίδα New Day προκαλούν πολύ, όπως αυτό που είπε ο Μπεν Φορντ: «Κάθε φορά που έκανα σεξ με τη σύζυγό μου, φανταζόμουν ότι φιλούσα τη μητέρα μου, γιατί διαφορετικά δεν μπορούσα να "λειτουργήσω"».

Αλλά και όσα είπε η Κιμ Γουέστ, η 51χρονη μητέρα του Μπεν, προκάλεσαν σάλο. Οπως ότι σκοπεύουν να παντρευτούν και μάλιστα ότι σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδάκι.

Απόρροια όλων αυτών που είπαν ήταν πλέον να... κρύβονται, καθώς η σχέση τους ήρθε σε γνώση της αστυνομίας, που τους προειδοποίησε ότι μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλη ποινή φυλάκισης.

Ο λόγος; Σύμφωνα με νόμο που ισχύει στο Μίτσιγκαν, όπου μένουν, η συναινετική αιμομικτική σχέση ανάμεσα σε ενήλικες τιμωρείται με έως και 15 χρόνια φυλάκιση! Αρκεί, όμως, αυτή η σχέση τους να καταγγελθεί από κάποιον πολίτη.

Σε αυτή την περίπτωση «η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να διερευνήσει ενδελεχώς την υπόθεση», όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας του Μίτσιγκαν στη Mirror.

Και συμπλήρωσε ότι «όπως προβλέπει ο νόμος της πολιτείας, η αιμομιξία κοινή συναινέσει ανάμεσα σε δύο ενήλικες μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 15 χρόνια φυλάκισης».

Η Βρετανή Κιμ Γουέστ έμεινε έγκυος ενώ σπούδαζε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, σε ηλικία 19 ετών. Ωστόσο, έδωσε τον γιο της για υιοθεσία λίγες μόνο μέρες μετά τη γέννησή του.

Οι δυο τους επανασυνδέθηκαν μετά από 30 χρόνια, το 2013, όταν ο γιος ανακάλυψε τη βιολογική μητέρα του και της έστειλε γράμμα. Λίγο μετά την επανασύνδεσή τους συνήψαν σεξουαλική σχέση και ο 32χρονος Μπεν εγκατέλειψε τη σύζυγό του για τη... μητέρα του.

Μετακόμισαν στο Μίτσιγκαν με σκοπό να παντρευτούν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί, ωστόσο μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν την Παρασκευή, ότι σχεδιάζουν ακόμα και να κάνουν παιδί μαζί, κρύβονται, χωρίς κανείς να ξέρει πού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μάνα γιος σεξ παιδί σχέση φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ