Εντονη κινητικότητα στις... τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η «Πλατφόρμα 10» - iefimerida.gr

Εντονη κινητικότητα στις... τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η «Πλατφόρμα 10»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Novus διοργανώνει η «Πλατφόρμα 2010», γνωστή και ως τάση των Δημήτρη Παπαδημούλη και Γιάννη Μπαλάφα, την Κυριακή στις 10 το πρωί.

Με το μυαλό στο επικείμενο δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την επανεμφάνιση των «53», οι εσωκομματικές διεργασίες αρχίζουν να αναζωπυρώνονται. Υπενθυμίζεται, ότι με την «Πλατφόρμα 2010» συμπνέουν οι: Γιάννης Μπαλάφας , Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Δημήτρης Παπαδημούλης , Άγγελος Μανταδάκης, Κώστας Ζαχαριάδης, Σία Αναγνωστοπούλου, Παναγιώτης Ρήγας, Χρήστος Στάικος ,Δημήτρης Σεβαστάκης, Νίκος Συρμαλένιος και ο Πάνος Σκουρολιάκος

Στο επίκεντρο αυτής της συνεδρίασης θα βρεθούν οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά και το κυβερνητικό έργο. Στόχος τους είναι να συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας μεγάλης πολιτικής πλειοψηφίας, στηρίζοντας με αποφασιστικότητα τους στόχους κόμματος και κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ