Ξεκίνησαν να στέλνουν πρόσφυγες σε κατασκηνώσεις - Οι πρώτοι 65 στον Αγ. Ανδρέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεκίνησαν να στέλνουν πρόσφυγες σε κατασκηνώσεις - Οι πρώτοι 65 στον Αγ. Ανδρέα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πούλμαν με 65 μετανάστες και πρόσφυγες αναχώρησε το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τις κατασκηνώσεις του Αγ.Ανδρέα.

Όπως έγινε επίσης γνωστό έως αργά το βράδυ δεν αναμένεται κανένα πλοίο με μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Αιγαίου.

Ξεκίνησαν να στέλνουν πρόσφυγες σε κατασκηνώσεις - Οι πρώτοι 65 στον Αγ. Ανδρέα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Την ίδια ώρα, στις παιδικές κατασκηνώσεις του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο Λαύριο και το οποίο διαχειρίζεται το Πολεμικό Ναυτικό, μεριμνούν για τη φιλοξενία των νέων μητέρων προσφύγων Στο κέντρο φιλοξενίας Λαυρίου έχει διατεθεί το κατάλληλο προσωπικό -μόνιμο και στρατεύσιμο - που φροντίζει για τη διατήρηση ικανοποιητικών συνθηκών υγιεινής, τη σίτιση των φιλοξενουμένων και την παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ξεκίνησαν να στέλνουν πρόσφυγες σε κατασκηνώσεις - Οι πρώτοι 65 στον Αγ. Ανδρέα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Παράλληλα σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς επιδιώκεται η περαιτέρω αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενούνται μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων. Για τη διασφάλιση της υγείας του εμπλεκόμενου προσωπικού έχει προβλεφθεί ο, σύμφωνα με το ΚΕΛΠΝΟ, εμβολιασμός του. Η παρασκευή του συσσιτίου των φιλοξενουμένων έχει ανατεθεί μέσω των προβλεπομένων διαγωνιστικών διαδικασιών σε ιδιωτικές εταιρίες catering. Στο κέντρο έχει ήδη γεννηθεί ένα παιδί και αναμένεται η έλευση αρκετών στο εγγύς μέλλον.

Ξεκίνησαν να στέλνουν πρόσφυγες σε κατασκηνώσεις - Οι πρώτοι 65 στον Αγ. Ανδρέα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκυεή του κέντρου φιλοξενίας Σκαραμαγκά από στελέχη της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού. Το Πολεμικό Ναυτικό έχει ήδη διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό για την λειτουργία του που έχει αναλάβει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες οργάνωσης του για να εξασφαλίσθεί η εύρυθμη λειτουργία του.

Ξεκίνησαν να στέλνουν πρόσφυγες σε κατασκηνώσεις - Οι πρώτοι 65 στον Αγ. Ανδρέα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πειραιάς κατασκηνώσεις πούλμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ