Η πρόκριση στέλνει τον Παναθηναϊκό πάνω στον Ομπράντοβιτς! - iefimerida.gr

Η πρόκριση στέλνει τον Παναθηναϊκό πάνω στον Ομπράντοβιτς!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μοίρα συχνά κάνει αυτά τα παιχνίδια. Στην ιστορία «αγάπης» Παναθηναϊκού και Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη αφού οι πράσινοι ίσως αναγκαστούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Final-4 κόντρα στον Σέρβο προπονητή.

Ο Ομπράντοβιτς είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε 8 Final-4 και σε πέντε από τα έξι τρόπαια στη διοργάνωση. Κι όμως, είναι πολύ πιθανό να τον βρει απέναντί του αυτή τη φορά, στο δρόμο για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Στα πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Λαμποράλ ενώ η Φενέρμπαχτσε θα κληθεί να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με πλεονέκτημα έδρας.

Από τα δύο ζευγάρια θα προκύψει ο ένας ημιτελικός του Final-4 στο Βερολίνο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 13 Μαϊου ενώ από τα ζευγάρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ερυθρός Αστέρας και Λοκομοτίβ Κούμπαν-Μπαρτσελόνα θα προκύψει ο άλλος ημιτελικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ