Μαρτυρίες για 2 μυστηριώδεις τελετές αναστατώνουν την Πάτρα -Πεντάλφες και θυσία πτηνών - iefimerida.gr

Μαρτυρίες για 2 μυστηριώδεις τελετές αναστατώνουν την Πάτρα -Πεντάλφες και θυσία πτηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο περιστατικά έρχονται στο φως τα οποία καταγράφηκαν από ανυποψίαστους πολίτες τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην περιοχή του Γλαύκου και της Οβρυάς στην Πάτρα.

Πρόκειται για δυο γεγονότα τα οποία έχουν συγκλονίσει τους κατοίκους των περιοχών αυτών, ενώ σε μια των περιπτώσεων κάτοικος απείλησε τους συμμετέχοντες στην τελετή με κυνηγετικό όπλο.

Στην πρώτη περίπτωση, σημείο αναφοράς του δρώμενου, το οποίο ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ήταν παράλληλος δρόμος προς την περιμετρική στο ύψος της Οβρυάς ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο. Μάλιστα η περιγραφή των ατόμων είναι μια ομάδα 10 ατόμων που φορούσαν λευκές κελεμπίες και στη μέση έφεραν κόκκινες ζώνες ενώ στο κεφάλι φορούσαν λευκές κουκούλες.

Το τελετουργικό παρέπεμπε στην Κου Kλουξ Κλαν,σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ενώ γίνεται αναφορά και για περίεργους όρκους πίστης αλλά και φωνές ενάντια στους ξένους.

Έπειτα από λίγες ημέρες άλλο περιστατικό καταγράφηκε σε οικοπεδική έκταση στην οποία καταλήγει μια από τις παραγλάυκειες οδούς. Αυτή τη φορά, ομάδα 15 περίπου ατόμων φέρεται να είχε ανάψει φωτιές σε σχήμα πεντάλφα, ενώ όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής , οι πρωταγωνιστές έκαψαν ακόμα και ζωντανά πτηνά, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα την επόμενη ημέρα. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγω επίσης και για ανάγνωση κειμένων από την ομάδα, τα οποία παρέπεμπαν σε σατανιστική τελετή.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους κατοίκους μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, απομεινάρια από καμένα πτηνά και ζώα καθώς και ίχνη από την φλεγόμενη πεντάλφα.

Πηγή πληροφοριών: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα τελετές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ