Η εξαφάνιση της 16χρονης Ολίβια τρελαίνει τη Γαλλία

Από τις 31 Μαρτίου, η οικογένεια και οι συγγενείς της Ολίβια Αντζιόνι, 16 ετών, δεν έχουν νέα του ανήλικου παιδιού τους και η υπόθεση συγκινεί ολόκληρη τη Γαλλία.


Η αστυνομία αναζητά απεγνωσμένα την ανήλικη κοπέλα, η οποία τελευταία φορά εθεάθη σε πανηγύρι στην περιοχή Εσιρόλ, στην κεντρική Γαλλία, αφού είχε προηγηθεί καυγάς με τους γονείς της.
«Είχαμε συμφωνήσει ότι θα γύριζε στο σπίτι με τον αδελφό της που είχε πάει μαζί της στο πανηγύρι. Αλλά δεν γύρισε ποτέ» δήλωσαν οι γονείς της που ζουν σε μεγάλη αγωνία για την ανήλικη κόρη τους. Η Ολίβια δεν είχε μαζί της ούτε ταυτότητα, ούτε χρήματα, ούτε τηλέφωνο (της το είχαν πάρει ο γονείς της στον καυγά) παρά μόνο εισιτήριο για μέσα μεταφοράς.
Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνες για «ανησυχητική εξαφάνιση». Τα στοιχεία του κοριτσιού έχουν διανεμηθεί σε όλη τη Γαλλία: ύψος 1.70, πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά, χτενισμένα καρέ. Εχει πολλά piercings, στη μύτη, στα αυτιά και στον αφαλό και φορούσε ένα τζην και μαύρα μπάσκετ παπούτσια. Κάποιοι την είδαν στη γειτονική πόλη Γκρενόμπλ, αλλά η μαρτυρία δεν επιβεβαιώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξαφάνιση ανήλικη Ολίβια Γαλλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ