Χωρίς τέλος το αλαλούμ στον Πειραιά -Τώρα διώχνουν τους πρόσφυγες από την πύλη Ε2 - iefimerida.gr

Χωρίς τέλος το αλαλούμ στον Πειραιά -Τώρα διώχνουν τους πρόσφυγες από την πύλη Ε2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα προσπάθεια, να ενημερωθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που βρίσκονται στην πύλη Ε2 και να μετακινηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας, καταβάλλουν, από το πρωί, στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τη βοήθεια μεταφραστών.

Αυτήν τη στιγμή καλούν τους μετανάστες και πρόσφυγες να μαζέψουν τις σκηνές τους από την πύλη Ε2, ενώ όσοι είναι Αφγανοί υπήκοοι θα υπάρξουν λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν στο κέντρο φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά, ενώ οι υπήκοοι Συρίας θα μεταφερθούν σε κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ήδη, ένα πούλμαν βρίσκεται έξω από την πύλη Ε2 με προορισμό τη βόρεια Ελλάδα, ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανένας μετανάστης ή πρόσφυγας δεν έχει επιβιβαστεί σε αυτό.

Έως τώρα πάντως οι μετανάστες και οι πρόσφυγες παραμένουν στις σκηνές τους χωρίς να έχουν δείξει ενδιαφέρον να μετακινηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιμάνι πρόσφυγες εκκένωση Ε2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ