Γιαννακόπουλος: «Θα πάμε στο Final-4» - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος: «Θα πάμε στο Final-4»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Τουρκία από την Εφές Πίλσεν τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου οπότε έχασε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ της Euroleague ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την παρουσία της ομάδας στο Final-4.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Λαμποράλ Κούτσα με τα πρώτα δύο παιχνίδια να διεξάγονται την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη στην Ισπανία.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την επιτυχία τους στο Top-16 και εμφανίστηκε άκρως αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει το εμπόδιο των Βάσκων και θα βρεθεί ξανά στο Βερολίνο, επτά χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2009!

«Συγχαρητήρια για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε και θα πάμε στο Final-4», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός final-4 λαμποραλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ