Η καθηγήτρια που καταδικάστηκε για τις σχέσεις με ανήλικους μαθητές: «Βελτίωσαν όμως τους βαθμούς τους» - iefimerida.gr

Η καθηγήτρια που καταδικάστηκε για τις σχέσεις με ανήλικους μαθητές: «Βελτίωσαν όμως τους βαθμούς τους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καθηγήτρια, Brianne Altice η οποία είχε παραδεχθεί τον περασμένο Νοέμβριο στο δικαστήριο της Γιούτα πως είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τρεις ανήλικους μαθητές της, υπερασπίστηκε τη θέση της λέγοντας πως τα «θύματά» της βελτιώσαν τους βαθμούς τους μέσα από τις επαφές μαζί της.

Η 36χρονη, ήταν παντρεμένη και η συνεύρεση με τους μαθητές της γινόταν συνήθως μέσα στο αυτοκίνητό της ή σε διάφορα πάρκα. Στο δικαστήριο κρίθηκε ένοχη για το βιασμό πέντε ανηλίκων και όπως ανέφερε η Salt Lake Tribune, υπέβαλε χειρόγραφο έγγραφο δύο σελίδων στο ομοσπονδιακό δικαστήριο λέγοντας ότι «δεν είχε πρόθεση» στη σχέση της με κάποιο από τα αγόρια.

Η καθηγήτρια που καταδικάστηκε για τις σχέσεις με ανήλικους μαθητές: «Βελτίωσαν όμως τους βαθμούς τους» | iefimerida.gr 0

Ανέφερε επίσης ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την υπεράσπισή της μέσω δικηγόρου ενώ ξεκαθάρισε πως το σχολείο στο οποίο εργαζόταν δεν την κάλεσε ποτέ για να απολογηθεί ή να δώσει εξηγήσεις. Επέμεινε μάλιστα στο γεγονός ότι ουσιαστικά βοήθησε τα νεαρά αγόρια αφού οι βαθμοί τους βελτιώθηκαν εντυπωσιακά.

Η καθηγήτρια που καταδικάστηκε για τις σχέσεις με ανήλικους μαθητές: «Βελτίωσαν όμως τους βαθμούς τους» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ