Σοκ: Ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ: Ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα από τη Βρετανία, που ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άνδρας που μόλις είχε παντρευτεί ήταν παιδόφιλος, προσπαθεί ακόμα να τον χωρίσει, πέντε χρόνια αργότερα, σύμφωνα με την Independent.

Η 24χρονη Jazmin Cullen, από το Σάρεϊ της Βρετανίας, βρισκόταν στο Μπράιτον με τον νέο της σύζυγο για ταξίδι του μέλιτος, όταν η γιαγιά της ανακάλυψε εικόνες από σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο Jason Cullen, ο άνδρας που είχε μόλις παντρευτεί την εγγονή της. Η ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ο 31χρονος Jason Cullen συνελήφθη στις 25 Φεβρουαρίου του 2011.

Σοκ: Ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η νεαρή τότε σύζυγος ανακάλυψε πλούσια στοιχεία για τη μέχρι τότε δράση του άνδρα που είχε παντρευτεί. Πιο συγκεκριμένα, έμαθε ότι είχε καταδικαστεί το 2009 για κατοχή 8.000 φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Σοκ: Ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ίδιος κατά τη δεύτερη σύλληψή του, το 2011, είπε: «Είμαι παιδόφιλος, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Δεν το ελέγχω, αλλά δεν έχω ποτέ πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις μου»,

Σοκ: Ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ωστόσο, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων η νεαρή δεν έχει καταφέρει, πέντε χρόνια μετά, να πάρει το διαζύγιο στα χέρια της. Ο λόγος, σύμφωνα με την Independent, είναι ότι τα ζευγάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι παντρεμένα για τουλάχιστον ένα χρόνο προτού ο ένας από τους δύο συζύγους να μπορέσει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Ακόμη κι αν η άλλη πλευρά δεν συναινέσει, το διαζύγιο βγαίνει συνήθως στα πέντε χρόνια που το ζεύγος ζει χωριστά, χωρίς να πρέπει να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σοκ: Ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σοκ: Ανακάλυψε στο ταξίδι του μέλιτος ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδόφιλος ταξίδι μέλιτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ