Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο βραβεύει την υπεύθυνη και βιώσιμη επιχειρηματικότητα - iefimerida.gr

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο βραβεύει την υπεύθυνη και βιώσιμη επιχειρηματικότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκληση για την απονομή Βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» απευθύνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Τα βραβεία «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» απευθύνονται σε επιχειρήσεις μέλη του ΕΕΑ καθώς και σε επιχειρήσεις του κλάδου παροχής υπηρεσιών που δεν εντάσσονται σε κάποιο Επιμελητήριο, και ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

  •     Ελεύθεροι επαγγελματίες
  •     Πολύ μικρές επιχειρήσεις: 1-9 εργαζόμενοι
  •     Μικρές επιχειρήσεις: 10 – 49 εργαζόμενοι

Στο διαγωνισμό θα δοθούν συνολικά 15 Βραβεία, πέντε βραβεία για τους ελεύθερους επαγγελματίες, πέντε ειδικά για τους πολύ μικρούς και πέντε για τους μικρούς και ειδικότερα:

  • Βιωσιμότητας και αντοχής στην οικονομική κρίση
  • Καινοτόμου επιχειρηματικότητας
  • Δικτύωσης – Συνεργατικότητας
  • Κοινωνικής υπευθυνότηταςε
  • Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

Οι επιχειρήσεις που θα βραβευθούν στην κάθε κατηγορία βραβείου θα πρέπει να ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας του τομέα παροχής υπηρεσιών, για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κλαδική εκπροσώπηση στα βραβεία. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα απονείμει άλλα πέντε βραβεία ,εκτός συναγωνισμού, στους ανωτέρω πέντε τομείς (ένα για κάθε τομέα) , σε επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους, είτε καταθέτοντάς την αυτοπροσώπως ή με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προτάσεων, ήτοι 29/04/2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΕΑ βραβεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ