Τόμσεν: Δεν έχω νευριάσει καθόλου με την Ελλάδα - iefimerida.gr

Τόμσεν: Δεν έχω νευριάσει καθόλου με την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω νευριάσει καθόλου με την Ελλάδα», ανέφερε ο Πολ Τόμσεν στον ανταποκριτή του Mega στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασόπουλο.

Η δήλωση έγινε σε συνάντησή τους στη γερμανική πρωτεύουσα, μετά τη χθεσινή συζήτηση της Άνγκελα Μέρκελ με την Κριστίν Λαγκάρντ, παρουσία του διευθυντή των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του ΔΝΤ.

Παραδέχθηκε ότι συνομίλησε τόσο με την Άνγκελα Μέρκελ όσο και με την Κριστίν Λαγκάρντ για την Ελλάδα, ωστόσο δεν ήθελε να πει κάτι περισσότερο.

Η συνάντηση έγινε κατά την επιστροφή του Παντελή Βαλασόπουλου στο σπίτι του και ενώ ο Πολ Τόμσεν συνέτρωγε με δημοσιογράφο εφημερίδας της νοτίου Γερμανίας σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο ανταποκριτής του Mega έκανε λόγο για θερμές αναφορές του κ. Τόμσεν για την Ελλάδα και για κλίμα εξαιρετικά φιλικό.

Πρόσθεσε πως η συνάντηση του κ. Τόμσεν με τη δημοσιογράφο αποτελεί προάγγελο ότι η εφημερίδα τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιοποιήσει τις απόψεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ