«Εφυγε» η μητέρα του σμηναγού Ηλιάκη – «Τώρα θα συναντήσεις τον Κώστα» [εικόνα] - iefimerida.gr

«Εφυγε» η μητέρα του σμηναγού Ηλιάκη – «Τώρα θα συναντήσεις τον Κώστα» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφυγε από τη ζωή η μητέρα του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ο οποίος σκοτώθηκε το 2006 έπειτα από «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, αναχαιτίζοντας τουρκικά αεροσκάφη.

Την είδηση για το χαμό της μητέρας του ανήρτησε στα social media ο έτερος γιος της, Φίλιππος. «Τώρα θα συναντήσει τον Κώστα, θα έχουν χρόνο, για να της λύσει την απορία: Πως ήταν δυνατό σε τόσο απέραντο ουρανό να πέσει πάνω του ο Τούρκος πιλότος» έγραψε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Ηλιάκης.

«Η Μητέρα "έφυγε" για την γειτονιά των αγγέλων με αξιοπρέπεια ακριβώς όπως έζησε όλη της την ζωή! Τώρα θα συναντήσει τον Κώστα, θα έχουν χρόνο, για να της λύσει την απορία: Πως ήταν δυνατό σε τόσο απέραντο ουρανό να πέσει πάνω του ο Τούρκος πιλότος.... μα και να του πει τα δικά μας νέα και πόσο μας λείπει... Ας είναι αιωνία η μνήμη σου μητέρα, συγχώρηση δεν χρειάζεσαι από κανένα, ήσουν παράδειγμα για μίμηση σε όλο τον δύσκολο και με στερήσεις βίο σου με κύρια έννοια σου να μεγαλώσεις σωστά τους 4 γιους σου!!».

«Εφυγε» η μητέρα του σμηναγού Ηλιάκη – «Τώρα θα συναντήσεις τον Κώστα» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ