Rolling Stones: Κάνουν αυτό που ξέρουν καλά-Νέα τραγούδια και μία έκθεση που σπάει ταμεία - iefimerida.gr

Rolling Stones: Κάνουν αυτό που ξέρουν καλά-Νέα τραγούδια και μία έκθεση που σπάει ταμεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο «A Bigger Bang», οι γερόλυκοι της ροκ, επιστρέφουν στο στούντιο, αυτη τη φορά, με μπλουζ.

Την είδηση ανακοίνωσε πρώτος ο Ρόνι Γουντ, ο οποίος μάλιστα έδωσε και λεπτομέρειες σχετικά με τη νεα δουλειά. «Γράψαμε 11 κομμάτια μέσα σε δύο μέρες. Έτσι απλά. Ήταν έκπληξη και για εμάς τους ίδιους. Μακάρι να μπορούσα να σας τα παίξω τώρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτά» δήλωσε, δίνοντας το παρόν στην έκθεση αφιέρωμα στους Rolling Stones που πραγματοποιείται στη φημισμένη Saachi Gallery του Λονδίνου και συμπλήρωσε πως το άλμπουμ θα περιλαμβάνει καινούργια κομμάτια και διασκευές κλασικών μπλουζ των θρυλικών Little Walter και Howlin' Wolf.

Rolling Stones: Κάνουν αυτό που ξέρουν καλά-Νέα τραγούδια και μία έκθεση που σπάει ταμεία  | iefimerida.gr 0

«Είναι τρομακτικό το πόσο αυθεντικά ακούγονται. Δεν ξοδέψαμε χρόνο να κάνουμε πρόβες και τέτοια. Απλώς επιλέξαμε ένα κομμάτι και όλα δούλεψαν πολύ καλά. Ήταν σαν να λέμε, αυτό κάνουν οι Stones, παίζουν μπλουζ».
«Ηχογραφήσαμε κάποια κομμάτια πριν από τα Χριστούγεννα» είπε ο Μικ Τζάγκερ, ενώ ο Κιθ Ρίτσαρντς απο την πλευρά του δήλωσε επιβεβαίωσε «Πράγματι, αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στο στούντιο και ηχογραφούμε νέο υλικό. Είναι πολύ εύκολο και ελεύθερο όλο αυτό. Παίζω ενα τραγούδι και αν κάτι μου έρθει ξαφνικά στο μυαλό, θα το προσθέσω στο κομμάτι».

Rolling Stones: Κάνουν αυτό που ξέρουν καλά-Νέα τραγούδια και μία έκθεση που σπάει ταμεία  | iefimerida.gr 1

«Exhibitionism: The Rolling Stones»

Η έκθεση «Exhibitionism: The Rolling Stones», η οποία διηγείται την πλούσια ιστορία του θρυλικού βρετανικού ροκ συγκροτήματος Rolling Stones, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό στη γκαλερί Saatchi του Λονδίνου και δεν προλαβαίνει να κόβει εισιτήρια.

Rolling Stones: Κάνουν αυτό που ξέρουν καλά-Νέα τραγούδια και μία έκθεση που σπάει ταμεία  | iefimerida.gr 2


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θα βρεθούν σε μια απομίμηση του πρώτου διαμερίσματος του συγκροτήματος, να βρεθούν σε ένα τυπικό στούντιο ηχογράφησης αλλά και στα παρασκήνια των συναυλιών, ενώ στον τελευταίο χώρο του πρότζεκτ, το κοινό μπορεί να μπει σε μια αίθουσα εικονικής πραγματικότητας και να δει πως είναι να βρίσκεσαι on stage σε συναυλία των Stones

Rolling Stones: Κάνουν αυτό που ξέρουν καλά-Νέα τραγούδια και μία έκθεση που σπάει ταμεία  | iefimerida.gr 3

Η έκθεση στο Λονδίνο θα διαρκέσει ως τις 4 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rolling Stones Cd blues
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ