Απίστευτη δήλωση της Ιβάνα Τραμπ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες, ποιος θα καθαρίζει τα σαλόνια μας; - iefimerida.gr

Απίστευτη δήλωση της Ιβάνα Τραμπ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες, ποιος θα καθαρίζει τα σαλόνια μας;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά η Ιβάνα Τραμπ μοιράζεται ακόμη το ίδιο πάθος με τον πρώην σύζυγό της, Ντόναλντ: να προκαλεί με τις δηλώσεις της.

Αν και έχουν πάρει διαζύγιο- και μάλιστα αρκετά επεισοδιακό, με εκείνον να την απατά με μοντέλο- η Ιβάνα Τραμπ στηρίζει τον πρώην σύζυγό της στην «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο. Η ίδια δηλώνει ότι τον συμβουλεύει και ότι μιλούν πριν και μετά από τις δημόσιες εμφανίσεις του, για να του πει τη γνώμη της. Τι τον συμβουλεύει; Να είναι πιο ήρεμος, λέει εκείνη σε συνέντευξή της στην New York Post.

Πάντως, φαίνεται πως διαφωνούν σε κάποια ζητήματα, όπως η μετανάστευση. Και πάνω σε αυτό έκανε η Ιβάνα Τραμπ μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και σίγουρα όχι με θετικό τρόπο.

«Οσο έρχονται νόμιμα και έχουν κανονική δουλειά... χρειαζόμαστε τους μετανάστες. Ποιος θα σκουπίζει τα σαλόνια μας και θα καθαρίζει για εμάς; Δεν αρέσει στους Αμερικανούς να το κάνουν αυτό», δήλωσε η 67χρονη.

Και αυτό παρότι η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει μετανάστευση. Η Ιβάνα Ζελνίτσκοβα μεγάλωσε στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Ηταν παντρεμένη με τον Αυστριακό σκιέρ Αλφρεντ Γουινκλμάιρ από το 1971 έως το 1973 και ζούσε στο Μόντρελ, όπου δούλευε ως μοντέλο και δασκάλα του σκι.

Το 1976 ήταν σε μία επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη, όταν την πλησίασε ο Ντόναλντ Τραμπ. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ