Κουρουμπλής: Δεν εμπλέκονται κρατικές υπηρεσίες στην υποκλοπή Τόμσεν-Βελκουλέσκου - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Δεν εμπλέκονται κρατικές υπηρεσίες στην υποκλοπή Τόμσεν-Βελκουλέσκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι στην υπόθεση της διαρροής της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου δεν έχει εμπλοκή καμία ελληνική κρατική υπηρεσία, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ως αρμόδιος υπουργός που έχω σχέση με τις υπηρεσίες, δεν επιτρέπεται να γίνει οποιαδήποτε παρακολούθηση χωρίς εισαγγελική εντολή θέλει εισαγγελική άδεια. Δεν εμπλέκεται καμία κρατική υπηρεσία και σας το λέω κατηγορηματικά» δήλωσε στον Real fm 97,8. Σημείωσε επίσης ότι «δεν μπορεί να παίζονται παιχνίδια εις βάρος της χώρας» και κάλεσε όλους να είναι πιο προσεκτικοί.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Π. Κουρουμπλής τόνισε: «Δεν επιτρέπεται να γίνει οποιαδήποτε παρακολούθηση χωρίς εισαγγελική εντολή. Αν γίνει αυτό, είναι παρακράτος. Αν έγινε, συνιστά παρακράτος. Γιατί, φοβάμαι να σας το πω; Αγωνίστηκα στη ζωή μου με τις μικρές μου δυνάμεις πιστεύοντας στη Δημοκρατία. Δεν γίνεται να είναι άλλη η Δημοκρατία όταν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλη όταν κυβερνά η Νέα Δημοκρατία».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ