Βιετναμέζα γλίτωσε την κλήση γράφοντας τιμωρία -50 φορές «δεν θα ξαναμπώ στο αντίθετο ρεύμα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Βιετναμέζα γλίτωσε την κλήση γράφοντας τιμωρία -50 φορές «δεν θα ξαναμπώ στο αντίθετο ρεύμα» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα ξαναμπώ στο αντίθετο ρεύμα», «Δεν θα ξαναμπώ στο αντίθετο ρεύμα».... Αλλες 48 φορές χρειάστηκε να το γράψει αυτό μία Βιετναμέζα και γλίτωσε την κλήση από την τροχαία.

Η αστυνομία του Βιετνάμ απέσπασε θετικά σχόλια, όταν αποφάσισε να επιτρέψει σε νεαρή γυναίκα να μην πληρώσει το πρόστιμο, γράφοντας... τιμωρία. Συγκεκριμένα, 50 φορές ότι δεν θα επαναλάβει την παράβαση.

Η 20χρονη μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tuoi Tre News, στην πόλη Ντα Νανγκ. Η νεαρή ήταν αρκετά νευρική και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να δεχτούν τη δικαιολογία που προέβαλε, ότι δεν είχε δει την πινακίδα που έδειχνε ότι επρόκειτο για μονόδρομο. Της είπαν λοιπόν ότι θα πρέπει να γράψει 50 φορές «Υπόσχομαι να μην ξαναμπώ στο αντίθετο ρεύμα» ή να πληρώσει πρόστιμο.

Εννοείται πως εκείνη διάλεξε το πρώτο και έπιασε αμέσως... δουλειά, καθώς κάθισε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να γράφει την τιμωρία της.

Βιετναμέζα γλίτωσε την κλήση γράφοντας τιμωρία -50 φορές «δεν θα ξαναμπώ στο αντίθετο ρεύμα» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βιετναμέζα γλίτωσε την κλήση γράφοντας τιμωρία -50 φορές «δεν θα ξαναμπώ στο αντίθετο ρεύμα» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τιμωρία κλήση Βιετνάμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ