Ο Στάθης Λεουτσάκος και η κόρη του Σταυρούλα εργάζονται για το Ευρωκοινοβούλιο! - iefimerida.gr

Ο Στάθης Λεουτσάκος και η κόρη του Σταυρούλα εργάζονται για το Ευρωκοινοβούλιο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την αρνητική του άποψη για την Ε.Ε. και την επιθυμία του για ρήξη, ο Στάθης Λεουτσάκος και η κόρη του Σταυρούλα εργάζονται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αφού η ΛΑΕ δεν μπήκε στη Βουλή οι δυο τους πήραν θέσεις συνεργατών του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή, που επίσης εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Λαϊκή Ενότητα.

Ο Στάθης Λεουτσάκος και η κόρη του Σταυρούλα εργάζονται για το Ευρωκοινοβούλιο! | iefimerida.gr 0

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ευστάθιος Λεουτσάκος αναφέρεται ως «τοπικός βοηθός» του ευρωβουλευτή, παρέχει δηλαδή τις υπηρεσίες του από το κράτος-μέλος που τον έχει εκλέξει, εν προκειμένω την Ελλάδα, και αμείβεται με βάση τα ελληνικά μισθολογικά δεδομένα.

Ο Στάθης Λεουτσάκος και η κόρη του Σταυρούλα εργάζονται για το Ευρωκοινοβούλιο! | iefimerida.gr 1

Αντίθετα, ως «διαπιστευμένη βοηθός» αναφέρεται η Σταυρούλα Λεουτσάκου, η οποία μπορεί να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο και να αμείβεται με βάση τον κανονισμό της Ευρωβουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ