Μίλτoς Πασχαλίδης: Διανύει την καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο - iefimerida.gr

Μίλτoς Πασχαλίδης: Διανύει την καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκανε μία από τις πιο πετυχημένες συναυλίες το περσινό καλοκαίρι, τα τραγούδια αποτυπώθηκαν σε δίσκο και τα Σάββατα του Απριλίου μας κλείνει ραντεβού στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου. Ενδιάμεσα, γράφει βιβλία.

Με τη φόρα ενός από τα πιο πετυχημένα live της σεζόν, επιστρέφει ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού και αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετή του περιπέτεια στο τραγούδι, μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της.

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της ηχογράφησης των δύο sold out συναυλιών στο Θέατρο Βράχων με τις οποίες γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης μας ξεναγεί στα αγαπημένα του τοπία από το ελληνικό τραγούδι.
Οι δικές του, προσωπικές στιγμές αλλά και από τις συνεργασίες του με εκλεκτούς συναδέλφους, μπλέκουν με τα τραγούδια που αγάπησε και ζήλεψε.

Μίλτoς Πασχαλίδης: Διανύει την καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο  | iefimerida.gr 0

Χρόνια τώρα συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική. Από τις αρχές του ΄90 βασικό μέλος και τραγουδιστής των Χαΐνηδων, ακολούθησε το δικό του δρόμο το 1995 και ηχογράφησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Παραμύθι με Λυπημένο τέλος» που έμελε να σηματοδοτήσει την αρχή για την επιτυχία.

Για τα Σάββατα του Απριλίου υπόσχεται απρόβλεπτα προγράμματα, με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό

Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιανό, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Μίλτoς Πασχαλίδης: Διανύει την καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο  | iefimerida.gr 1

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος , Τηλ.: 210 9226975
Έως 23 Απριλίου 2016. Κάθε Σάββατο. Είσοδος στο μπαρ: 13€ μπύρα-κρασί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ