Διορίζουν γραμματέα μεταναστευτικής πολιτικής τον Οδυσσέα Βουδούρη - iefimerida.gr

Διορίζουν γραμματέα μεταναστευτικής πολιτικής τον Οδυσσέα Βουδούρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί έσπευσαν να προεξοφλήσουν την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, με αφορμή την -προγραμματισμένη- νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, θεωρήθηκε βέβαιο ότι τη θέση Μουζάλα θα πάρει ο πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και προσφάτως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Οδυσσέας Βουδούρης.

Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι, ο κ. Βουδούρης αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, όχι όμως υπουργού.

Είναι γνωστό ότι συστήνονται δύο νέες Γραμματείες στο υπουργείο Εσωτερικών: η Γενική Γραμματεία Υποδοχής για την «μελέτη, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της πολιτικής υποδοχής αιτούντων διεθνούς προστασίας και ασυνόδευτων ανηλίκων», αλλά και η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, που αποτελεί τη μετονομασία και την «εξέλιξη» της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής.

Σε αυτή τη δεύτερη Γραμματεία, λοιπόν, θα τοποθετηθεί επικεφαλής ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Ο πρώην βουλευτής άλλωστε, πέραν του ότι διατηρεί καλές σχέσεις με το Μαξίμου, γνωρίζεται και πολύ καλά με τον Γιάννη Μουζάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ