Τα τρελά ξενύχτια του Λουκά Παπαδήμου στο Μέγαρο Μαξίμου - iefimerida.gr

Τα τρελά ξενύχτια του Λουκά Παπαδήμου στο Μέγαρο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργασιομανής και.. νυχτοπούλι αποδεικνύεται ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος αφότου ανέλαβε έχει ρίξει τρελά ξενύχτια! Την Κυριακή δούλευε όλο το βράδυ και έφυγε από το Μαξίμου στις... 8 το πρωί! Τη Δευτέρα έμεινε μέχρι τις 4 μετά τα μεσάνυχτα και χθες βγήκε από το Μαξίμου στις... 6 το πρωί!

Φαίνεται ότι ο Λουκάς Παπαδήμος λειτουργεί καλύτερα τις βραδυνές ώρες, κάτι που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση στους υπαλλήλους στο πρωθυπουργικό μέγαρο οι οποίοι χτυπούν... διπλοβάρδιες!

Ο κ. Παπαδήμος έχει παρακαλέσει να παραμείνουν στο μέγαρο Μαξίμου οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπαδρέου προσωρινά μέχρι τουλάχιστον το τέλος του μηνός. Ο Γιώργος Ελενόπουλος, διευθυντής του γραφείου Τύπου, είναι ακόμη στο υπόγειο του Μαξίμου, το ίδιο και οι δύο κοπέλες, η Βίκυ και η Μαργαρίτα που στελεχώνουν επίσης το γραφείο. Η Ντίνα Καπρινιώτη έχει επιστρέψει στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το γραφείο του κ. Παπαδήμου, εκεί που μέχρι πρότινος στεγάζονταν ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος.

Στο Μαξίμου παραμένει ακόμη ο προϊστάμενος διοικητικού Χρήστος Τζουτζουράκης. Παρέμεινε επίσης το νομικό και το διπλωματικό γραφείο του Μαξίμου, όπως και ο... θεσμός του πρωθυπουργικού κτιρίου ο κυρ-Βασίλης ο καφετζής, ο οποίος είναι αποσπασμένος υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Παπανδρέου, Νίκος Αθανασάκης, ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας Γιώργος Πετρουλάκης, ο σύμβουλος Παπανδρέου Νίκος Ζιώγας (και διπλωματικός υπάλληλος του ΥΠΕΞ) όπως και ο προσωπικός φωτογράφος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Φίλης έχουν ήδη παραδώσει τα κινητά τους και έχουν μαζέψει τα πράγματα τους, επιστρέφοντας στην Ιπποκράτους. Στο γραφείο που ήταν δικό τους μέχρι πρότινος, -δίπλα σ' εκείνο του Πρωθυπουργού- έχει εγκατασταθεί πλέον ο νέος υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν οι νέοι υπεύθυνοι στο Μαξίμου και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανός νεός διευθυντής του γραφείου Τύπου θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Καλλίτσης που σήμερα υπηρετεί στο γραφείο Τύπου της Εθνικής τράπεζας υπό τον Βασίλη Ράπανο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ