Παλάσιο και Μπακασέτας σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Παλάσιο και Μπακασέτας σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους προς τα πλέι-οφ της Super League ωστόσο δεν καθυστερούν καθόλου τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Παλάσιο. Ο άσος της Ιντερ, δύσκολα θα μείνει στο Μιλάνο, ειδικά αν οι νερατζούρι δεν πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, κάτι που θα σημαίνει πως θα αποχωρήσει και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η διοίκηση των πρασίνων είναι έτοιμη για μια ακόμη υπέρβαση με το κασέ του επιθετικού της ιταλικής ομάδας να μην είναι πάντως απαγορευτικό. Εκτός πάντως από τον Παλάσιο, ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν δεδομένο πως θα κινηθεί και για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα. Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος, έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο έως το 2017 και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του στη Νέα Σμύρνη, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ