Εφυγαν οι μετανάστες από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων - iefimerida.gr

Εφυγαν οι μετανάστες από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά διεξάγεται η κίνηση όλων των οχημάτων στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, στο ύψος της διασταύρωσης της Ειδομένης, σημείο το οποίο είχαν αποκλείσει χθες πρόσφυγες και μετανάστες, ζητώντας το άνοιγμα των συνόρων.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας, οι διαδηλωτές αποχώρησαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα από το σημείο, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να έχει αποκατασταθεί.

Αντίθετα, συνεχίζεται ο μερικός αποκλεισμός στον ίδιο οδικό άξονα, στον κόμβο του Πολυκάστρου, όπως επίσης στον παλιό δρόμο Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, στο ύψος του Λιμνότοπου. Πρόσφυγες και μετανάστες κατέβαλαν από το Σάββατο το οδόστρωμα στα δύο συγκεκριμένα σημεία, επιτρέποντας τη διέλευση σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και λεωφορεία, όχι όμως και στα φορτηγά, τα οποία κινούνται μέσω παρακαμπτήριου δρόμου.

Στο μεταξύ, για 18η μέρα συνεχίζεται η κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στον καταυλισμό της Ειδομένης, μπροστά στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ειδομένη γραμμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ