Κιθ Ρίτσαρντς: Ο Μικ Τζάγκερ συμπεριφέρεται σαν τη Μαρία Κάλλας

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, είναι γνωστός για τις τσεκουράτες δηλώσεις του. Για άλλη μια φορά λοιπόν τα είπε έξω από τα δόντια, συγκρίνοντας τον Μικ Τζάγκερ με τη ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Observer της εφημερίδας Guardian, ο Ρίτσαρντς χαρακτήρισε τον φρόντμαν των Rolling Stones ως ντίβα, την οποία τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος πρέπει να προσέχουν να μην ενοχλήσουν.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η σχέση των δύο αντρών είναι σαν αυτή δύο αδερφών που βρίσκονται συνεχώς σε αντιπαράθεση, ο κιθαρίστας απάντησε ότι «όχι, είναι σαν να δουλεύεις με τη Μαρία Κάλλας. Η ντίβα έχει πάντα δίκιο και όλοι πρέπει να συνθέσουμε μουσική χωρίς να ενοχληθεί η ντίβα. Αν η ντίβα ενοχληθεί πολύ, τότε κι εγώ εκνευρίζομαι».

«Νομίζεις ότι όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί είμαστε σαν μια χαρούμενη οικογένεια; Ξέχνα το. Τσακωνόμαστε σαν το σκύλο με τη γάτα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μας. Σε αυτό είμαστε σαν αδέρφια μερικές φορές, αγαπάμε ο ένας τον άλλο, και μερικές φορές μισούμε ο ένας τον άλλο, ενώ υπάρχουν και φορές που απλά δεν ενδιαφερόμαστε. Έπαιζα κιθάρα βλέποντας αυτόν τον πισινό να χορεύει μπροστά μου για χρόνια», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ