Η Σίντι Κρόφορντ στη Γαλάζια Λίμνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σίντι Κρόφορντ στη Γαλάζια Λίμνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο έρωτας τους καλά κρατεί. Αν και παντρεμένοι 20 χρόνια ο Ράντι Γκέρμπερ και η Σίντι Κρόφορντ είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Υπερήφανος για την καλλονή σύζυγο του ο 53χρονος επιχειρηματίας ανέβασε τη φωτογραφία της στο instagram γράφοντας στη λεζάντα «Blue lagoon» δηλαδή «Γαλάζια λίμνη».

Η Σίντι Κρόφορντ στη Γαλάζια Λίμνη [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Φορώντας ένα μαύρο καυτό μπικίνι η Σίντι απεικονίζεται να απολαμβάνει τις διακοπές της κολυμπώντας μέσα στα γαλοζοπράσινα νερά στις Μπαχάμες.

Η Σίντι Κρόφορντ στη Γαλάζια Λίμνη [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Ο Rande με "έπιασε" στη γαλάζια λίμνη» έγραψε η 50χρονη στο δικό της προσωπικό λογαριασμό ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία.

Η Σίντι Κρόφορντ στη Γαλάζια Λίμνη [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Το ζευγάρι και η 14χρονη κόρη τους Κάια παραθερίζουν σε εξωτικό θέρετρο απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές. Μάλιστα ο Ράντι ανέβασε φωτογραφία στο διαδίκτυο και τη φωτογραφία της κόρης του γράφοντας: «Μεσημεριανό με τον μικρό μου άγγελο».

Η Σίντι Κρόφορντ στη Γαλάζια Λίμνη [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ