Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος: Γιατί δέχτηκα τη θέση στο Φεστιβάλ Αθηνών - iefimerida.gr

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος: Γιατί δέχτηκα τη θέση στο Φεστιβάλ Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Γνωρίζοντας το ελληνικό θεατρικό τοπίο είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις», είπε πριν λίγο ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

«Δέχθηκα να αναλάβω τη διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ σε μια στιγμή οριακή για την πορεία του επειδή πιστεύω ότι δεν πρέπει να ματαιωθεί η φετινή διοργάνωση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Σήμερα θα μάθω» είπε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ «αν έχει παραδοθεί πρόγραμμα από τον κύριο Λούκο και αν έχουν υπογραφεί συμβόλαια. Αλλιώς πρέπει να γίνει με ταχύτητα αλλά και σοβαρότητα επιλογή από τις κατατεθειμένες προτάσεις.

»Γνωρίζοντας το ελληνικό θεατρικό τοπίο είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις. Αν εγώ μπορέσω να δώσω ένα προσωπικό στίγμα στο ελληνικό φεστιβάλ αυτό θα φανεί από του χρόνου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ