Η αντίδραση διάσημου ποδοσφαιριστή όταν αντίκρισε τον «φίλο» που του «έκλεψε» τη γυναίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αντίδραση διάσημου ποδοσφαιριστή όταν αντίκρισε τον «φίλο» που του «έκλεψε» τη γυναίκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν σταματά να ασχολείται με το τρίγωνο Ικάρντι-Λόπεζ-Νάρα. Το τελευταίο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Τζουζέπε Μεάτσα» όταν οι δύο αντίπαλοι ποδοσφαιριστές και άλλοτε καλοί φίλοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στις καθιερωμένες χειραψίες.

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι ο νυν άντρας της Γουάντα Νάρα. Την «έκλεψε» μέσα από την αγκαλιά του Μάξι Λόπεζ, ο οποίος μάλιστα ήταν «κολλητός» φίλος του. Οι δυο τους έκαναν παρέα κάθε μέρα όμως ο Ικάρντι είναι αυτός που πλέον ζει με την Νάρα, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά. Ο Λόπεζ τον κατηγόρησε στο παρελθόν για δειλία και όχι μόνο ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει την «εκτίμησή» του προς το πρόσωπό του στην αναμέτρηση της Ιντερ με την Τορίνο. Με τρόπο μάλιστα που έγινε ξανά πρώτο θέμα στον ιταλικό Τύπο.

H αντίδραση του Λόπεζ στην χειραψία με τον Ικάρντι

Παλαιότερη φωτογραφία των τριών «φίλων» σε διακοπές

Η αντίδραση διάσημου ποδοσφαιριστή όταν αντίκρισε τον «φίλο» που του «έκλεψε» τη γυναίκα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ