Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διάσημοι του Χόλιγουντ ψηφίζουν Χίλαρι δαγκωτό.

Μερικά από τα αστέρια της σόου μπιζ έχουν εκφράσει ανοιχτά τις προτιμήσεις τους για τις προεδρικές εκλογές του 2016 και παράλληλα έχουν βοηθήσει, με τον τρόπο τους, στην προεκλογική της καμπάνια.

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για παράδειγμα η Λατίνα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ είναι από τους πρώτους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον στην κούρσα για την προεδρία. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε έρανο για να συγκεντρωθούν χρήματα για την υποψηφιότητα της Χίλαρι. Απο την πλευρά της η Χίλαρι τόνισε ότι θέλει να γίνει τόσο καλή πρόεδρος, όσο καλή ερμηνεύτρια είναι η Μπιγιονσέ.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι φίλος της οικογένειας Κλίντον και το έδειξε εμπράκτως, αφού δεν δίστασε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για την εκστρατεία της Χίλαρι.

Για να συγκεντρωθούν χρήματα για την πολιτική εκστρατεία της Κλίντον τραγούδησε η Αγκιλέρα, αφού πιστεύει ότι η Χίλαρι είναι ένας ακούραστος υπερασπιστής των Αμερικανών και των οικογενειών τους.

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εχει δηλώσει «Η Κλίντον έχει κερδίσει το δικαίωμα να είναι πρόεδρος και επικεφαλής της χώρας. Είναι τόσο απλό. Είναι αυτή η γυναίκα που μπορεί να πάρει τις σωστές σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται η χώρα».

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η εκκεντρική Lady Gaga αφού έκανε έναν έρανο υπέρ της Κλίντον, φωτογραφήθηκε μαζί της κρατώντας κι ένα μπλουζάκι, με την φωτογραφία της υποψήφιας προέδρου.

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ, στην απονομή των βραβείων MTV Movie επέλεξε να μιλήσει για τις εκλογές του 2016, λέγοντας «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια γυναίκα».

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ταμείο Νίκης για την Κλίντον έχουν δημιουργήσει ο Τζόρτζ Κλούνει και η σύζυγός του Αμαλ Αλαμουντίν.

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Χίλαρι υποστηρίζει και φετινός νικητής των Όσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο που δώρισε ένα σημαντικό ποσό για την εκστρατεία της υποψήφιας προέδρου.

Είμαι φίλος των Κλίντον παραδέχτηκε ο Στίβι Γουόντερ το καλοκαίρι που πέρασε δηλώνοντας «προκατειλημμένος» υπέρ της Χίλαρι.

Lady Gaga, Ντι Κάπριο, Κλούνεϊ -Οι διάσημοι υποστηρικτές της Χίλαρι [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Με μία επιταγή για την προεκλογική της καμπάνια εξέφρασε την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον και ο Τομ Χανκς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ