Τραγωδία: Σκότωσε τον 29χρονο γιo του επειδή ήταν gay - iefimerida.gr

Τραγωδία: Σκότωσε τον 29χρονο γιo του επειδή ήταν gay

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άντρας από το Λος Αντζελες κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου του επειδή ήταν gay. Ο ίδιος λέει ότι τον σκότωσε σε κατάσταση αυτοάμυνας, όταν βρήκε το πτώμα της γυναίκας του στο σπίτι τους.

Ωστόσο, το δικαστήριο του Λος Αντζελες ενοχοποιεί τον 69χρονο Shahada Issa ότι προσχεδίασε και εκτέλεσε την δολοφονία του γιού του την περασμένη εβδομάδα. Οι δικαστές αναφέρουν ότι ο Issa είχε ήδη απειλήσει τον 29χρονο γιό του ότι θα σκοτώσει επειδή ήταν gay.
«Το έγκλημα έγινε εξαιτίας της σεξουαλικής τάσης του θύματος και επειδή ο πατέρας θεωρούσε ότι η στάση του τον εξέθετε κοινωνικά», αναφέρει το κατηγορητήριο.

Τραγωδία: Σκότωσε τον 29χρονο γιo του επειδή ήταν gay  | iefimerida.gr 0


Ο πατέρας επιμένει ότι σκότωσε τον γιό όταν ανακάλυψε το πτώμα της γυναίκας του στο μπάνιο.
«Ισχυρίζεται ότι οπλίστηκε με ένα μαχαίρι που βρήκε εκεί» αναφέρει ο αστυνομικός John Doerbecker στην εφημερίδα LA Daily News. «Πρόκειται για μια φρικτή οικογενειακή τραγωδία», πρόσθεσε. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο πατέρας χρησιμοποίησε κοντόκανη καραμπίνα για να σκοτώσει τον γιό του Amir, η οποία βρέθηκε έξω από το σπίτι τους στο North Hill του Λος Αντζελες.
Ο θάνατος της συζύγου διερευνάται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκότωσε γιο Gay
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ