Αυτό είναι το ροζ βίντεο που καίει τον πρώην Ρώσο πρωθυπουργό [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που καίει τον πρώην Ρώσο πρωθυπουργό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα «ροζ» βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό, «καίει» τον πρώην πρωθυπουργό -και σφοδρό επικριτή του Πούτιν- Μιχαήλ Κασιάνοφ.

Στο βίντεο αυτό ο Κασιάνοφ, που είναι παντρεμένος, φαίνεται γυμνός στο κρεβάτι ξενοδοχείου κάνοντας ερωτικές περιπτύξεις με την 39χρονη βοηθό του, Βρετανίδα ακτιβίστρια Νατάλια Πελέβιν. Μεταξύ άλλων, ο Κασιάνοφ μιλά για θέματα πολιτικής με την ερωμένη του. «Δεν βλέπεις ότι έχω στήσει όλο το κόμμα, από κάτω σου;» ακούγεται να της λέει.

Το φιλοκυβερνητικό κανάλι, NTV, που δημοσιοποίησε το βίντεο δεν αποκάλυψε την πηγή του, ωστόσο αιωρούνται υποψίες ότι την κρυφή κάμερα, στο ξενοδοχείο του Παρισιού, την είχε τοποθετήσει η ίδια η Πελέβιν. Η ίδια κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του καναλιού, που ανήκει στον όμιλο Gazprom, γνωστό για τις φιλοκυβερνητικές του θέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ