Μαζί στο «σανίδι» Ψινάκης – Μπάρμπα - iefimerida.gr

Μαζί στο «σανίδι» Ψινάκης – Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μουσικοθεατρική παράσταση ετοιμάζει η ηθοποιός Βάνα Μπάρμα, στην οποία θα εμφανιστούν ως guests πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Ψινάκης που θα έχει την ευκαιρία να ξετυλίξει το ταλέντο του και στην υποκριτική.

Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφο του Star, «δεν θα είναι μόνο ο Ηλίας. Θα είναι πολύς κόσμος, γιατί θα έχουμε guest κάθε εβδομάδα. Έχουμε πει ήδη στον Ηλία ξεκινώντας. Έχουμε σκεφτεί να είναι πολιτικοί, ηθοποιοί και άνθρωποι από το χώρο της showbiz».

Αναφορικά με το ρόλο του53χρονου μάνατζερ, η ηθοποιός είπε: «Θα κάνει αυτά που ξέρει να κάνει ο Ηλίας. Πράγματα τρελά και απρόβλεπτα».

Οι πρόβες για την παράσταση έχουν ήδη ξεκινήσει σε χώρο στη Γλυφάδα, ενώ εκτός από τον Ηλία Ψινάκη, στην παράσταση θα συμμετέχουν η Θέλξη αλλά και η Όλγα Φαρμάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ