Ντόρα σε ΝΔ: Σταματήστε να υπονομεύετε τον Παπαδήμο με το καλημέρα - iefimerida.gr

Ντόρα σε ΝΔ: Σταματήστε να υπονομεύετε τον Παπαδήμο με το καλημέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σταματήσει να υπονομεύει την κυβέρνηση Παπαδήμου κάλεσε την Νέα Δημοκρατία η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είπε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

«Αν πραγματικά πιστεύετε πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης, τότε σταματήστε να υπονομεύετε αυτήν την κυβέρνηση «με το καλημέρα». Αν δεν σταματήσετε, ο κος Παπαδήμος δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε:

«Η ΝΔ είναι μοναδικό φαινόμενο κόμματος, γιατί δεν έχω ξαναδεί κόμμα που να θέλει να είναι ταυτόχρονα συμπολιτευόμενο και αντιπολιτευόμενο». «Άκουσα τον αδελφικό μου φίλο Μ. Κεφαλογιάννη, να μας λέει πως δεν έχουμε συνευθύνη. Είναι ποτέ δυνατόν; Αύριο ο υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να πάει στο ΝΑΤΟ και να διαχειριστεί την απόφαση για τα Σκόπια. Τι θα του πείτε του κ. Δήμα; Πως δεν έχει εντολή και συνευθύνη;» αναρωτήθηκε η κ. Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξέφρασε ακόμα το φόβο της ότι «τα εσωκομματικά παιχνίδια στο ΠΑΣΟΚ» και κυρίως το ζήτημα της διαδοχής του Γιώργου Παπανδρέου, απειλούν την συνοχή της κυβέρνησης και ζήτησε από τους βουλευτές του να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Πάντως η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως το κόμμα της θα στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου αφού όπως τόνισε αυτό είναι απολύτως αναγκαίο «να σωθεί η χώρα και να μπορέσει να βρει τον βηματισμό της μέσα στην ευρωζώνη».

Τέλος, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτίμησε πως «η εποχή των μονοκομματικών κυβερνήσεων έχει τελειώσει. Η κυβέρνηση θα είναι γέφυρα προς μία άλλη κυβέρνηση συνεργασίας που θα αποφασίσει ο λαός με την ψήφο του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ