Απίστευτο: Καράβι βγήκε κυριολεκτικά στη στεριά! Πανικός στην προβλήτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Καράβι βγήκε κυριολεκτικά στη στεριά! Πανικός στην προβλήτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο γεγονός εκτυλίχθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όταν τουριστικό σκάφος βγήκε κυριολεκτικά στη στεριά.

Από τους 139 επιβάτες μόλις επτά τραυματίστηκαν ελαφρά. Τουλάχιστον θα μείνει αυτή η ανάμνηση από την τουριστική τους περιπλάνηση και κάποιες φωτογραφίες με αυτό το περίεργο περιστατικό που τους συνέβη. Το τουριστικό πλοίο πραγματοποιούσε κρουαζιέρες παρακολούθησης φαλαινών και καθώς πλησιάζει στο μώλο για να «φορτώσει» καινούριους επιβάτες δεν καταφέρνει να ελαττώσει την ταχύτητα στις μηχανές του, με αποτέλεσμα έκπληκτοι οι άνθρωποι που παρακολουθούν το γεγονός να αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά και το βάζουν στα πόδια.

Και η συνέχεια τους δικαιώνει, καθώς ο καπετάνιος είτε από απροσεξία είτε από κάποια βλάβη δεν καταφέρνει να σταματήσει το σκάφος στο σωστό σημείο.

Έτσι, με όση ταχύτητα του έχει απομείνει προσκρούει στην προβλήτα με δύναμη δημιουργώντας ένα μεγάλο άνοιγμα στο τσιμέντο και προφανώς αρκετά προβλήματα στην πλώρη του σκάφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καράβι τουρίστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ