O Benicio del Toro πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Heineken [βίντεο] - iefimerida.gr

O Benicio del Toro πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Heineken [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωταγωνιστής του Χόλυγουντ Benicio Del Toro πρωταγωνιστεί στη νέα διεθνή καμπάνια της Heineken με θέμα την κληρονομιά, την ποιότητα και τις ιστορίες, που βρίσκονται «πίσω από το Αστέρι».

Πυρήνας της καμπάνιας είναι τα τρία νέα τηλεοπτικά spots, με πρωταγωνιστή τον Benicio Del Toro. Τα χιουμοριστικά spots, παρουσιάζουν τον Del Toro να συγκρίνει αυτά που βρίσκονται πίσω από το δικό του «άστρο», με συγκεκριμένες ιστορίες που βρίσκονται πίσω από το θρυλικό αστέρι της Heineken. Οι καταναλωτές, καλούνται να ανακαλύψουν τις αυθεντικές ιστορίες του προϊόντος, οι οποίες αποτελούν τα θεμέλια μίας εμβληματικής παγκόσμιας μάρκας και η καμπάνια, αποτελείται από τρία νέα τηλεοπτικά spots. Επίσης περιλαμβάνει την ανανέωση της συσκευασίας της, ο σχεδιασμός της οποίας θα αναδεικνύει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από την επιτυχία της Heineken.

O Benicio del Toro πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Heineken [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Gianluca Di Tondo, Global Senior Director της Heineken, δηλώνει: «Οι καταναλωτές επιθυμούν όλο και περισσότερο να γνωρίζουν τι γίνεται «στα παρασκήνια» σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα και τη μπίρα της επιλογής τους. Η Heineken, έχει πληθώρα αυθεντικών αφηγήσεων που χαρακτηρίζουν την πλούσια ιστορία της και αναδεικνύουν το γιατί παραμένει διαρκώς, τόσο δημοφιλής. Η νέα μας καμπάνια, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ενσαρκώσει όλα τα παραπάνω με έναν πρωτότυπο και καινοτόμο τρόπο, χρησιμοποιώντας το πνεύμα εκείνο για το οποίο γίναμε διάσημοι.

Ο Willem van Waesberghe, Αρχιζυθοποιός της Heineken, σχολιάζει: «Η νέα καμπάνια εμπλέκει τους καταναλωτές στην κληρονομιά της ζυθοποιίας μας και εστιάζει στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που εξασφαλίζουν ότι η υπέροχη γεύση της Heineken είναι ίδια σε όλο τον κόσμο. Από το μικρό μας ξεκίνημα, μέχρι το σημερινό παγκόσμιο αποτύπωμά μας, μία βασική σταθερά παραμένει απαράλλακτη – η αυθεντική συνταγή της Heineken.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Heineken Del Toro διαφημιστική καμπάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ