Το σκληρό εξώφυλλο του Time για τον Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα γίνει πρόεδρος... [εικόνα] - iefimerida.gr

Το σκληρό εξώφυλλο του Time για τον Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα γίνει πρόεδρος... [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λίστα των Μέσων που επιτίθενται στον Ντόναλντ Τραμπ ανήκει το Time με το εξώφυλλο της έκδοσης του Μαρτίου να παραμένει ακόμα επίκαιρη δεδομένης της διαρκούς ανοδικής πορείας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

Σε αυτό το πρόσωπο του μεγιστάνα είναι σε πρώτο πλάνο, το ασπρόμαυρο κυριαρχεί, ενώ 5 κουτάκια συμπληρώνουν την εικόνα. Από αυτά τσεκαρισμένα είναι μόνο τα 4 τα οποία φέρουν τους εξής χαρακτηρισμούς: Νταής, σόουμαν, παρείσακτος και δημαγωγός.

Το πέμπτο κουτάκι είναι χωρίς τσεκ. Ο χαρακτηρισμό που το συνοδεύει είναι «45ος πρόεδρος των ΗΠΑ».

Το σκληρό εξώφυλλο του Time για τον Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα γίνει πρόεδρος... [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Με αυτό τον τρόπο το Time θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Time στην ηλεκτρονική έκδοσή του έδωσε στους αναγνώστες του την ευκαιρία να επιλέξουν εκείνοι τα επίθετα που πιστεύουν πως αρμόζουν στον υποψήφιο και να φτιάξουν έτσι το δικό τους προσωπικό εξώφυλλο.

Ο «μαέστρος» Τραμπ

Ταυτόχρονα ο δημοσιογράφος του περιοδικού που ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροσκάφος του μεγιστάνα γράφει: «Ο Τραμπισμός έχει τις ρίζες του στην αγωνία κάποιων μην χαθεί το μεγαλείο της Αμερικής, το οποίο ίσως να μην έχει χαθεί. Ο Τραμπισμός ζει από την άποψη ότι η χώρα παλεύει στα κύματα μιας θάλασσας γεμάτης με αντιπάλους»

Τέλος το Time παρομοιάζει τον Τραμπ με ένα μαέστρο υποστηρίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα να «ενορχηστρώσει» τα συναισθήματα του κοινού του, από τη στιγμή που ο ίδιος αυτοσχεδιάζει στις ομιλίες του και αλληλεπιδρά με τους γύρω του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Time εξώφυλλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ