«Ναυάγιο» στη Μόσχα - Διασύρθηκε ο Ολυμπιακός (98-66) από την Κίμκι - iefimerida.gr

«Ναυάγιο» στη Μόσχα - Διασύρθηκε ο Ολυμπιακός (98-66) από την Κίμκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την χειρότερη εμφάνιση του φέτος στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, ο Ολυμπιακός διασύρθηκε στη Μόσχα από την Κίμκι με 98-66 και βρίσκεται μία... ανάσα από τον αποκλεισμό του από τα προημιτελικά της Euroleague μετά από 11 χρόνια.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν μπόρεσε καν να διεκδικήσει το παιχνίδι από την ρωσική ομάδα του Ιβάνοβιτς, με τους «ερυθρόλευκους» να ελπίζουν πια σε... θαύμα! Μία από τις πιο βαριές ήττες του Ολυμπιακού στην ιστορία του στη Euroleague απόψε, με τον ΟΣΦΠ να περίμενε μια... υπέρβαση στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός είναι σε δυσμενή θέση μετά την ήττα από τη Κίμκι, ωστόσο... αναπνέει ακόμα! Πώς; Μέσω τετραπλής ισοβαθμίας με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Κίμκι στο 7-7! Για να προκύψει αυτή η ισοβαθμία, πρέπει πρώτα απ' όλα η Μπαρτσελόνα να νικήσει την Μπάμπεργκ (παίζουν αυτή την ώρα), καθώς με νίκη των Γερμανών όλα τελειώνουν...

Από εκεί και πέρα, πρέπει να έρθει η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ για το 7-7 στο φινάλε του Top-16, αλλά και ένα σωρό άλλες προϋποθέσεις...

-Η Μπαρτσελόνα να νικήσει την Μπάμπεργκ και να ηττηθεί στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις για να τελειώσει στο 7-7.

-Η Ρεάλ να ηττηθεί στη Βιτόρια από την Λαμποράλ και να νικήσει την Κίμκι στη Μαδρίτη για να τελειώσει επίσης στο 7-7. Ετσι και η Κίμκι θα είναι στο 7-7.

-Η Μπάμπεργκ να ηττηθεί από την Λαμποράλ στη Γερμανία, ώστε να είναι στο 6-8 και όχι στο 7-7 γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας, «βυθίζει» τον Ολυμπιακό με τις δύο νίκες εναντίον του!

Πρώτος σκόρερ απόψε για την Χίμκι ο Κοπόνεν με 21 πόντους και ακολούθησαν οι Σβεντ με 19 και Όγκουστιν με 18. Πρώτος σκόρερ και μοναδικός διασωθέντας για τον Ολυμπιακό ο Χάντερ με 14 πόντους και ακολούθησαν οι Παπαπέτρου, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης και Ουόρικ με 8.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 48-36, 76-50, 98-66

Κίμκι (Ιβάνοβιτς): Ράις 4, Σβεντ 19 (5), Ντράγκιτς 8 (1), Όγκουστιν 18, Μπουν 9, Κόπονεν 21 (4), Βιάλτσεφ 2, Ιλνίτσκι 2, Μόνια 7 (1), Χάνικατ 8 (2), Σελεκέτο.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Όντομ, Χάντερ 14, Παπαπέτρου 8 (1), Σπανούλης 8 (2), Στρόμπερι, Πρίντεζης 8 (1), Αγραβάνης, Μάντζαρης 8 (2), Γουόρικ 8, Χάκετ 5 (1), Παπανικολάου 7, Αθηναίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κίμκι eurolague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ